Πολιτική χρήσης

Εμείς στο Capture the Moment έχουμε ως αποστολή να κάνουμε τις δημόσιες εκδηλώσεις 10 φορές καλύτερες.

Για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών μας για όλους τους πελάτες μας, πρέπει να συμμορφώνεστε με τις ακόλουθες πολιτικές "Δίκαιης Χρήσης":

1. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι κάθε μέσο που ανεβάζετε στον ψηφιακό τοίχο/το κοινόχρηστο άλμπουμ σας είναι ασφαλές, κατάλληλο και ευθυγραμμισμένο με κάθε νόμο και εμπορικά σήματα.

2. Ο μοναδικός λόγος του Capture the Moment είναι η αποθήκευση των φωτογραφιών σας που έγιναν από εκδήλωση που εκτελείται στο Capture the Moment. Σε καμία περίπτωση, το Capture the Moment δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως ένας δίσκος cloud για όλες τις χρήσεις (όπως το Google Drive, το Dropbox κ.λπ.).

3. Τα "Απεριόριστα" πακέτα μας υπόκεινται σε μια πολιτική δίκαιης χρήσης που περιορίζεται σε 10.000 μεταφορτώσεις πολυμέσων και 5.000 συμμετέχοντες ανά εκδήλωση. Για τις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα ήταν υπεραρκετό για τη διαχείριση μιας πολύ μεγάλης εκδήλωσης. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από αυτά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να προσαρμόσουμε τα όρια.

4. Η ομάδα της Capture the Moment έχει το δικαίωμα να προσαρμόσει, να διαγράψει ή να μπλοκάρει οποιαδήποτε εκδήλωση ή πελάτη που παραβιάζει αυτή την πολιτική χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την εκδήλωσή σας. Υποσχόμαστε να σας απαντήσουμε εντός 48 ωρών.

Ομάδα Capture the Moment - hello@capturethemoment.gr